Tuning Show Bardejov 2016 / Stredisko Lipka

08.08.2016 | Prečítané: 65x



Dňa 6.8.2016 sa na Radničnom námestí v Bardejove uskutočnil štvrtý ročník akcie TUNING SHOW BARDEJOV. Už tradične príjemné slnečné počasie prilákalo viac ako 200 áut nielen z východného ale aj zo stredného a západného Slovenska a v neposlednom rade aj početnú skupinu krásnych áut z Poľska, z ktorých niektoré poznáme zo zrazov tej najvyššej európskej kvality ako RACEISM a podobne. Organizátori aj tento rok zaradili ako hlavný ťahák pre divákov prezentáciu vozidiel samotnými majiteľmi.

Do odľahlých kútov severovýchodného Slovenska sa ľudia zo stredu alebo západu dostanú naozaj zriedkavo, alebo vôbec. Pozrieť však, podľa mnohých najkrajšie mesto našej krajiny Bardejov je ale podľa mňa akousi povinnosťou každého našinca, nehovoriac, že sa návšteva krásneho Bardejova dá rozumne spojiť s inými aktivitami priamo v meste alebo jeho blízkom okolí.
Partia chalanov združená pod názvom BardUnited sa niekedy skôr rozhodla využiť jedinečnú plochu stredovekého Radničného námestia pre usporiadanie tuningového zrazu. Starobylé námestie zaradené do kultúrneho dedičstva Unesco je priam stvorené pre usporiadanie pekných podujatí a hlavne pre prehliadku pekných áut, preto si takmer nikto z nás a dúfame že aj z vás nenechal ujsť štvrtý ročník Tuning Show Bardejov.
Táto akcia prilákala do nášho mesta veľa ľudí z iných miest ale aj dokonca z iných krajín ako je Poľsko či susedné Čechy, a sme radi že samotní účastníci Tuning Show Bardejov so svojimi ´tátošmi´ využili naše služby nášho novo otvoreného strediska Lipka a ubytovali sa v našom komplexe, kde mali možnosť stráviť zopár dni počas akcie a mohli sa cítiť ako doma v tichom prírodnom prostredí nášho areálu.Viac o tejto akcii nájdete na : www.tuningshowbardejov.sk

Pohodlie

Tuning Show Badejov

Stredisko Lipka, Bardejov

Pozrieť foto
Oddych

Tuning Show Badejov

Stredisko Lipka, Bardejov

Pozrieť foto
Relax

Tuning Show Badejov

Stredisko Lipka, Bardejov

Pozrieť foto
Príroda

Tuning Show Badejov

Stredisko Lipka, Bardejov

Pozrieť foto